voldoende parkeer ruimte kies zelf je afhaaltijd voordeligste van de regio grootste assortiment

Vuurwerk kopen China Red

Zorgeloos vuurwerk kopen bij Intratuin Hendrik ido Ambacht

Vuurwerk van China Red is het betere geselecteerde en veiligste consumentenvuurwerk dat er is. Legaal siervuurwerk dat voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Zowel het vuurwerk zelf als de verpakking zijn uitvoerig getest op veiligheid. Daar brandt u uw vingers niet aan als particulier. En over onze verkoopvergunningen hoeft u zich dus niet druk te maken. Wij verkopen géén illegaal vuurwerk. Zorgeloos, sfeervol en knallend Oud en Nieuw uitgaan, daar gaat het om. Let daarbij ook op onze volume voordeelactie met veel gratis china red vuurwerk in de voorverkoop. 

Onze vuurwerkwinkel (Intratuin hendrik ido Ambacht) heeft een degelijke traditie en een goede naam in de regio Rotterdam. Een prettige verkoopruimte en een goed afgeschermde opslagruimte. Voldoende personeel om u snel te helpen en uiteraard een overzichtelijk en aantrekkelijk productaanbod, van spectaculair sier vuurwerk tot verbazingwekkend luchtvuurwerk tot idyllisch grondvuurwerk: van cakes, potten, fonteinen, en compound. In alle prijsklassen verkrijgbaar, zowel los als in creatieve voordeelpakketten, bedoeld voor een sfeervol kinderkwartiertje in de sneeuw of een een half uur staren naar uw eigen adembenemende Nieuwjaarsshow. 

Oudjaar vieren is een feest van samenzijn, gezelligheid en plezier, van oliebollen, appelbeignets én van vuurwerk. In de meeste gevallen is 00:00 uur het moment suprême en gaan familie en vrienden onbezorgd los. Wat is het fijn als je van te voren een beetje een vuurwerkplannetje hebt gemaakt en weet wat je moet doen om risico's tijdens het afsteken te vermijden. China Red Vuurwerk helpt je daarbij. Het zijn simpele tips, maar je moet ze maar net weten. Wij doen er alles aan om u onbezorgd te laten genieten. Daarmee gaan we verder dan alleen het verkopen van CE gekeurd sier- en knalvuurwerk. Proost op een relaxed Nieuwjaar!

China Red Vuurwerk bestellen

Fast Bastard
China Red
Fast Bastard

One shots mortier

€ 6,99
Kingdom
China Red
Kingdom

50 shots compound

€ 79,99
Fire Valley
Wolff Vuurwerk
Fire Valley

168 shots compound

€ 199,00
Festival Happy
China Red
Festival Happy

16 shots cake

€ 2,99
Bengalo
China Red
Bengalo

Bengaals vuur in 5 heldere kleuren

€ 5,99
Angel Dust
China Red
Angel Dust

70 shots cake

€ 49,99
Dog
China Red
Dog

36 shots cake

€ 34,99
Rat
China Red
Rat

36 shots cake

€ 39,99
Hakuna Matata
China Red
Hakuna Matata

6 x 25 maximaal gevulde cake

€ 149,00
Mega Maxi
China Red
Mega Maxi

192 shots waaiercake

€ 59,99
Inspiration
China Red
Inspiration

4 maximaal gevulde cakes

€ 79,99

Nieuw China Red vuurwerk

China Red vuurwerk

Zoals bij Wolff geldt het ook voor China Red Vuurwerk. In feite geen fysieke vuurwerkwinkel zelf maar laten we eerlijk zijn, online winkelen is nog nooit zo populair geweest en met ruim 55 verkooppunten in Nederland is het ook nog eens bijzonder gemakkelijk bij jou in de buurt je cakes, minen en potten van China Red Vuurwerk op te halen.

China Red Vuurwerk stelt zelf het grootste en goedkoopste assortiment van heel Nederland samen. Een uitstpraak die we vaker te horen krijgen en we niet direct op de proef kunnen nemen. Wat we wel kunnen zeggen: China Red Vuurwerk heeft inderdaad een bijzonder groot en goedkoop assortiment!

Door het verbod op vuurpijlen heeft China Red Vuurwerk een volledig vernieuwd aanbod aan spectaculaire compounds. Ze bieden ook speciale ‘buurtpakketten’ aan waarbij je 4, 6, of 8 cakes in één keer koopt en zodoende spectaculaire kortingen krijgt. Bij China Red Vuurwerk vind je onder andere kwaliteits vuurwerk van onder andere Pulse collectie, Strictly collectie, Poema collectie en China Red.

Interessant om te weten: Bij iedere bestelling zoek je zelf je gratis vuurwerk uit. De hoeveelheid is afhankelijk van de grote van je bestelling. Sowieso krijg je bij iedere bestelling een gratis vuurwerkbril en een lont.