voldoende parkeer ruimte kies zelf je afhaaltijd voordeligste van de regio grootste assortiment

Vuurwerk kopen China Red

Zorgeloos vuurwerk kopen bij Intratuin Hendrik ido Ambacht

Vuurwerk van China Red is het betere geselecteerde en veiligste consumentenvuurwerk dat er is. Legaal siervuurwerk dat voldoet aan de strengste Europese veiligheidsnormen. Zowel het vuurwerk zelf als de verpakking zijn uitvoerig getest op veiligheid. Daar brandt u uw vingers niet aan als particulier. En over onze verkoopvergunningen hoeft u zich dus niet druk te maken. Wij verkopen géén illegaal vuurwerk. Zorgeloos, sfeervol en knallend Oud en Nieuw uitgaan, daar gaat het om. Let daarbij ook op onze volume voordeelactie met veel gratis china red vuurwerk in de voorverkoop. 

Onze vuurwerkwinkel (Intratuin hendrik ido Ambacht) heeft een degelijke traditie en een goede naam in de regio Rotterdam. Een prettige verkoopruimte en een goed afgeschermde opslagruimte. Voldoende personeel om u snel te helpen en uiteraard een overzichtelijk en aantrekkelijk productaanbod, van spectaculair sier vuurwerk tot verbazingwekkend luchtvuurwerk tot idyllisch grondvuurwerk: van cakes, potten, fonteinen, en compound. In alle prijsklassen verkrijgbaar, zowel los als in creatieve voordeelpakketten, bedoeld voor een sfeervol kinderkwartiertje in de sneeuw of een een half uur staren naar uw eigen adembenemende Nieuwjaarsshow. 

Oudjaar vieren is een feest van samenzijn, gezelligheid en plezier, van oliebollen, appelbeignets én van vuurwerk. In de meeste gevallen is 00:00 uur het moment suprême en gaan familie en vrienden onbezorgd los. Wat is het fijn als je van te voren een beetje een vuurwerkplannetje hebt gemaakt en weet wat je moet doen om risico's tijdens het afsteken te vermijden. China Red Vuurwerk helpt je daarbij. Het zijn simpele tips, maar je moet ze maar net weten. Wij doen er alles aan om u onbezorgd te laten genieten. Daarmee gaan we verder dan alleen het verkopen van CE gekeurd sier- en knalvuurwerk. Proost op een relaxed Nieuwjaar!

Cool Bastard 2.0
China Red
Cool Bastard 2.0
€ 17,99 € 9,99
Fast Bastard
China Red
Fast Bastard
€ 9,99 € 3,99
Kingdom
China Red
Kingdom

Dikke instapcompound

€ 79,99 € 62,99
Fire Valley
Wolff Vuurwerk
Fire Valley
€ 159,00
Festival Happy
China Red
Festival Happy

Leuk kleine cake voor een spotprijs

€ 3,49
Bengalo
China Red
Bengalo

Bengaals vuur in 5 heldere kleuren

€ 5,99
Angel Dust
China Red
Angel Dust
€ 69,99 € 39,99
Dog
China Red
Dog
€ 34,99 € 22,99
Rat
China Red
Rat
€ 45,99 € 29,99
Hakuna Matata
China Red
Hakuna Matata

Wat een gave cakebox. 6 supercakes voor en abnormaal lage prijs.

€ 149,00 € 79,99
Mega Maxi
China Red
Mega Maxi
€ 59,99
Inspiration
China Red
Inspiration
€ 79,99 € 39,99